Volánková matrona nebo model jako z Holešovické tržnice. Tyhle dámy na Oscarech doslova znásilnily látku!

 Celebrity 
04. března 2014 11:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Někdo překvapil příjemně a někdo jenom překvapil! Foto: Twitter
I tentokrát se na 86. ročníku udílení Oscarů našla módní strašidla. Bohužel pro ně, cenu za nejhorší model získala například Anna Kendrick, Penelope Cruz či Ireland Baldwin. Na ně taky všichni upírali oči, ale úžasem to nebylo.

Herečka Penelope Cruz málokdy udělá krok vedle a dokonce je často na seznamu nejlépe oblečených celebrit. Ale nedělní pohled na ni v hedvábných šatech s ostře černou stuhou nebyl žádné vítězství. Místo toho, aby vynikly její půvabné proporce, vypadala, jako když má na sobě naskládané světle růžové prostěradlo.

Na šatech mladé hvězdičky Anny Kendrick se toho dělo až příliš mnoho. Černá ještě neznamená trefu do terče. Ustřižené rukávy působily sportovně, dekolt naopak něžně. Průhledný pás na břiše s červenými výšivkami květů byl úplně vedle a dlouhý rozparek celý dojem narušoval ještě víc.

Krasobruslařka Tara Lipinski vypadala, jako když se chystá na maturitní ples a šaty koupila na tržnici v Holešovicích a o Britney Spears škoda mluvit. V tmavě hnědých vlasech jí to nejen nesluší, ale působí ještě buclatěji, než předtím. A tentokrát nezabodovala ani topmodelka Karolína Kurková. Podívejte se do naší fotogalerie a posuďte sami.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod