Miss Gábina Kratochvílová vypadala i v laciném ohozu milionově

 Celebrity 
04. března 2014 10:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Bylo to na jedničku s hvězdičkou Foto: Facebook B. Rajské
Březen na Moravě zahájil tradiční Ples jako Brno. Letos se tvůrci programu rozhodli pojmout moravský candrbál trochu netradičně a kromě klasického velkého orchestru pozvali i rockovou kapelu Eddie Stoilow a brazilského hudebníka Santiago Ferreiru. Samozřejmě byla naslibována i gastronomie pro náročné, nejbáječnější tombola, jakou kdy Brno předvedlo a vybrané známé osobnosti.

Na juchačku dorazila i nynější Miss Gabriela Kratochvílová, která už brzy předá korunku své nástupkyni. Nemohla tedy poslední okamžiky svého kralování podcenit a na ples se vyfikla se vší parádou.

Šaty zapůjčila z dílny návrhářky Beaty Rajské a k tomu zvolila náušnice od Šenyr Bijoux. Nestála tedy několik milionů, jako některé dámy na pražském Plese v Opeře, ale lacině rozhodně nevypadala. Naopak byla velmi elegantní a neuvěřitelně jí to seklo. Přestože má krátké vlasy, netradiční volba pokládané vlny byla na jedničku a z české Miss se na jednu noc stala prvorepubliková kráska. Možná působila trochu smutně v černé barvě, ale volbu chválíme mnohem více, než její poslední červený model.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve