Mladá hlupačka potrestala kočku tím, že ji strčila na pět minut do mikrovlnky...

 Life & Style 
22. února 2014 05:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Laura Cunliffe je údajně duševně chorá... Foto: Twitter
Takový čin si snad ani nezaslouží komentář. Nezaměstnaná třiadvacetiletá žena z Anglie Laura Cunliffe strčila čtyři měsíce staré kotě do mikrovlnné trouby a přístroj na pět minut zapnula, protože kotě napadlo její zlatou rybku. Naivně se domnívala, že ho tím pouze vytrestá a vůbec jí nedošlo, že mu tím může způsobit smrt. Žena se k činu přiznala a teprve teď si je vědoma, že zapříčinila zvířeti zbytečné utrpení.

Případ lidské krutosti už řeší soud. Pozoruhodné je, že černobílý kocourek Mauglí byl po vyndání ze spotřebiče stále na živu, ovšem brzy nato podlehl radiaci a zemřel.

Užaslá Laura zvíře po tomto konání vzala k sousedovi, kde se ho pokoušela zachránit a byla skoro až překvapená, že její čin dopadnul tak tragicky. Žena v jejím věku by už mohla vědět, že zvířata se přece do mikrovlnky nestrkají! Tedy dokud žijí... Uspořádala mu tedy pohřeb, ale tím už nic nespraví.

Momentálně je podmínečně propuštěna na kauci a 13. března soud rozhodne o jejím trestu. Zástupce vrchního inspektora řekl, že za svých 13 let praxe se ničím podobným ještě nezabýval. Na obranu ženy zmiňují, že trpí psychózou a depresemi a její duševní zdraví už bylo nejednou vyšetřováno.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008