Tato zpěvačka žila ve svém domě současně s novým i bývalým přítelem. Než prý to začalo být nepříjemné...

 Celebrity 
22. února 2014 06:27 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jedna radostná zpráva za druhou! Foto: Twitter
Jen týden poté, co oznámili zasnoubení, vyplula na povrch skutečnost, že Christina Aguilera je těhotná. Dítě zpěvačka čeká se svým čerstvým snoubencem Matthew Rutlerem. Bude to jejich první společný potomek a jsou opravdu nadšeni.

Postavička, které poměrně nedávno Aguilera dosáhla, bude ovšem brzy tatam. Podařilo se jí zhubnout 14 kilo a to tak, že z jídelníčku vyřadila mléčné výrobky a sacharidy a přidala i pravidelný pohyb. Prý ji štvalo, že svět odmítal přijmout její novou korpulentní verzi, takže to vzdala a začala pracovat na štíhlounké siluetě.

Christina má už jedno dítě, o které střídavě pečuje s ex manželem Jordanem Bratmanem. Synovi Max Lironovi je šest let. Manželé se rozvedli před třemi lety a díky fikané předmanželské smlouvě se nekonalo žádné drama ohledně rozdělování majetku. Jordana přitom Christina ve svém domečku rovnou vystřídala za Matthewa. Všichni spolu dokonce několik týdnů žili společně kvůli synovi, ale prý už to začínalo býti dost nepříjemné. Manželství trvalo pět let.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod