S tímhle se nám pan ministr Stropnický nepochlubil! Kolik vlastně sbalil blonďatých kolegyň?

 Celebrity 
22. února 2014 06:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Současný ministr obrany Martin Stropnický Foto:Facebook
Tak se nám zdá, že pan ministr Martin Stropnický nemá, co se týče žen, zcela čistou minulost. Bývalý herec má slabost pro svoje herecké kolegyně, a to hlavně když jsou blonďaté.

Ještě v době, kdy žil se svoji první ženou Lucií Stropnickou, zakoukal se do své kolegyně z Vinohradského divadla Daniely Kolářové. Manželka mu nevěru odpustila a Martin se pokorně vrátil k rodině a třem dětem. Před deseti lety se situace opakovala, jen v jiném obsazení. Novou milenkou se stala Veronika Žilková. V tomhle případě již manželství Stropnických krizi neustálo a herec mazal ke své nové lásce do Suchdola. Ale protože historie se neustále opakuje a pan ministr je zřejmě toho názoru, že život by byl bez malého flirtu nudný, rok po seznámení s Veronikou Žilkovou si údajně užil malý románek s krásnou Vilmou Cibulkovou.

Veroniku Žilkovou flirt nijak nerozhodil a na adresu Stropnického prohlásila, že mu to přeje. Jak to myslela, to ale opravdu nevíme. Dovedeme si ale živě představit, že šlo o přeřeknutí a Veronika chtěla říct "Ty si mě nepřej!"...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008