Seriálové hvězdičky se servaly o hodinky. Samozřejmě v baru...

 Celebrity 
16. února 2014 14:48 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
To se děly věci! Foto: Ice Watch
Herečka Michaela Sejnová, hvězdička ze seriálu Doktoři z Počátků, s hereckými kolegy Nikol Kouklovou, Berenikou Kohoutovou a dalšími dobrovolně mrzla. Partička mladých herců se proti sobě utkala v soutěži, ze které běhal mráz nejen po zádech, ale i po jiných částech těla. V Music Clubu Zlatý Strom se porvali ve třech disciplínách, které prověřily jejich oddanost, rychlost a kreativitu. Ve hře byly mrazuvzdorné hodinky Ice Watch.

Násosky z těchto mladých celebrit asi nebudou. V jedné z disciplín měli všichni soutěžící během 60ti vteřin upít pomocí brček co nejvíce nealkoholického drinku, ale neustále se z davu ozývaly nářky, že je to móóóc ledový, já už nemůžu apod. Možná by jim to šlo líp, kdyby jim do toho barman kápnul alkohol.

Vrcholem byl bodypainting na nahé tělo dvou modelů. Nejkrásnější hodinky zvládla namalovat Lenka Zahradnická, což jí zajistilo hlavní výhru v podobě hodinek z nejluxusnější řady, kterou Ice Watch nabízí. „Jsem hodně soutěživá, a tak jsem si na začátku řekla, že musím vyhrát za každou cenu,” vyložila karty na stůl herečka z Ordinace.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47