Míša Ochotská si nechává otevřená zadní vrátka. Od Rosola dostala dům za několik mega, ale svého se nevzdala.

 Celebrity 
16. února 2014 15:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zařízení nového domu se ujala Míša osobně Foto: Alex Macciani
Být přítelkyně slavného tenisty přeci jen není jistota se zárukou. Tudíž se Michaela Ochotská rozhodla zajít na malé školení o ”rozmnožování” peněz, kde se poprvé osobně setkala s herečkou Janou Švandovou. Ona sama už jednou investovala. Bylo to prý v době, kdy byla ještě svobodná a rozhodla se koupit na hypotéku malý dům, kde se snoubencem Lukášem Rosolem momentálně žijí.

Ale právě si chystají mnohem luxusnější hnízdečko. Lukáš pro ně koupil dům za více než deset milionů a už se těší, až se tam oba nastěhují. „Máme střechu nad hlavou, takže není kam spěchat. Teď je náplň mých dnů ho zařídit. Mám architekta na pomoc, ale většinu vymýšlím já. Chceme, aby ten interiér byl už napořád, takže on je ochranná ruka nade mnou, abych neudělala nějakou hloupost,” popisuje Míša. Její dílo se ponese v ledovém duchu. Svěřila se, že má ráda spíše chladné tóny a z materiálů sklo a kámen. Svůj, skromně řečeno, malý domeček splácí dál a jednou ho chce dát třeba svým dětem.

Jelikož je zároveň netlačí těhotenství, tak se nehrnou ani do svatby. Prý pokud to stihnou letos, tak to stihnou letos. Momentálně si užívají cestování a zařizování svého budoucího sídla.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47