Miss Monika Leová plánuje svatbu. Sbírá tipy od nevěst s ostrými lokty.

 Celebrity 
17. února 2014 05:01 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Nevěsta bere vše! Foto: Souboj nevěst
Soutěž Souboj nevěst pořádá již svůj třetí ročník. V této hře nejde o krásu a dokonalé křivky, ale o schopnost vybojovat si svůj sen a získat tak pohádkové věno. „Momentálně máme vybrané semifinalistky, z těch pomocí SMS hlasů vyberou tři nejúspěšnější a začne bitva o věno. Slavnostní finále se uskuteční 16. dubna. Hraje se vabank, vítězka bere vše,” uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

Do semifinále se probojovalo dvanáct vdavekchtivých slečen, které se mezi sebou utkaly ve třech soutěžních disciplínách. Těmi byla promenáda ve svatebních šatech, ostrý rozhovor s koučkou a oblíbená volná disciplína. Výkony hodnotil Vlastimil Harapes, Jaroslav Brabec, Bořek Šípek, Vlasta Horváth či plastický chirurg kliniky Esthé Ondřej Měšťák. Něžné pohlaví zastupovala Monika Marešová, Monika Leová a Kateřina Mátlová.

Budoucí nevěsty vystřídaly na hlavě několikero účesů, alespoň tucet šatů a získaly mnoho zkušeností. „Myslím si, že mám budoucím nevěstám hodně co dát. I když zatím nejsem vdaná, s přítelem již nad svatbou začínáme přemýšlet. Takže i já jsem zde nasbírala pár tipů, které určitě využiji,” řekla koučka Monika Leová.

Dámy, připravte si ostré lokty, notnou dávku sebevědomí, maximální nasazení a kouzlo osobnosti. Budete je ve velkém finále před celým národem potřebovat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve