Mahulena Bočanová je opět svobodná. Podíl na tom nesl věkový rozdíl. Na ples ale večer sama nepůjde...

 Celebrity 
08. února 2014 14:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Se zajíčkem je konec Foto: Facebook M. Bočanové
Tak zase nic. Moderátorka Mahulena Bočanová dlouho a pečlivě tajila vztah s brazilským tanečníkem Jonesem Santosem Santanou a nedlouho po tom, co se jejich poměr dostal na veřejnost - je konec. Sama Mahulena to potvrdila. „Ano rozešli jsme se.”

Jsou od sebe teprve týden, takže bojují jak mohou, aby nadále zůstali přáteli a nějak to celé překonali. Dva roky přeci jen není mávnutím proutku a podle všeho Jones přilnul nejen k Bočanové, ale i k její dceři.

Za hlavním krachem vztahu je podle všeho jejich věkový rozdíl. Exotickému tanečníkovi bylo teprve 24 let, což mezi nimi tvořilo dvaadvacetiletou propast. Zní to hrozně, ale Mahulena by mu klidně mohla dělat i matku. „Shodli jsme se, že se stále milujeme, ale bohužel i na tom, že žít už spolu nemůžeme. V poslední době nás čím dál tím víc trápil fakt, že nemáme žádnou šanci na společnou budoucnost,” svěřila se Mahu Blesk.cz.

Prý to celé začalo nevinnou večeří a nakonec spolu zůstali dva nádherné roky. Na Ples v Opeře ji tedy doprovodí jiný tanečník a tím bude Petr Zabystřan.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve