Z velikosti 20 na velikost nula. A pak že to nejde! Žena shodila 70 kilo.

 Life & Style 
09. února 2014 05:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Rachel chtěla získat zpět svůj život Foto: Twitter
Američanka Rachel Frederickson je patnáctou vítězkou v soutěži The Biggest Loser. Zhubla rekordních 59 procent své celkové tělesné hmotnosti. Vážila zhruba 117 kilogramů a teď jí váha ukazuje 47!

Rachel je dvacet čtyři a při konečném vážení vypadala naprosto k nepoznání. Porazila všechny své soupeře a odnesla si domů finanční odměnu ve výši čtvrt milionu dolarů. „Když jsem začala, měla jsem velikost 20 a momentálně mám nula až 2. Teď si to ještě udržet. Moji trenéři mi říkají, že jsem velmi bojovala a nyní mám zpátky svůj život,” mluví Rachel o své proměně.

Frederickson nejvíce nabrala po ošklivém rozchodu, který zničil její sebevědomí. Do soutěže se prý přihlásila opravdu proto, aby svůj život získala zpět, dostala druhou šanci a převzala kontrolu sama nad sebou. Šťastná výherkyně se nemůže dočkat, až ona a její nové tělo vyrazí ven s přáteli třeba na kávu nebo do kina.

Soutěž The Biggest Loser je utkání tlouštíků a cílem je samozřejmě co nejvíce zhubnout. Soutěžící jsou rozděleni do dvou týmů a pomáhají jim zkušení trenéři. Dodržování všech rad ovšem záleží jen na účinkujících. Prý se s nimi opravdu nikdo nemazlí a délka hubnoucího programu trvá cirka čtyři měsíce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod