Princezna Leia bude mít co dělat, aby se do pokračování Hvězdných válek dala do pucu. Drogy jsou svinstvo...

 Celebrity 
08. února 2014 05:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Slavná trojice Hvězdných válek Foto: Twitter
Není tajemstvím, že se točí sedmé pokračování Hvězdných válek a do kin by mělo přijít roku 2015. Zároveň by se ve filmu měli objevit i jeho prapůvodní veteráni Mark Hamill, Harrison Ford a Carrie Fisher jako princezna Leia. To je jistě velmi potěšující zpráva pro všechny fanoušky, ale Carrie nebyla moc daleko od pravdy, když na otázku o novém filmu odpověděla, že sedmapadesáti letá Leia bude s největší pravděpodobností v intergalaktickém domově důchodců.

V jejím vlastním zájmu nikdo nemůže doufat, že se znovu objeví i v pověstných zlatých bikinkách, protože teď je z ní malá kulička, která totálně prokaučovala svůj filmový megaúspěch. Zpět do role princezny by ji tak mohlo trochu vrátit na hvězdné nebe, ale asi by na sobě měla trochu zapracovat. Ono, co si budeme namlouvat. Její kolegové taky nejsou nějací mlaďoši, ale u chlapů se na to stáří a zralost nazírá trochu jinak a to by Carrie Fisher neměla opomíjet. Obzvlášť, když byla výrazným sex symbolem.

S přihlédnutím na její osobní život, to není o moc slavnější. Po svých milostných eskapádách se uchýlila k drogám a alkoholu. Kvůli dlouholeté závislosti u ní pak lékaři diagnostikovali bipolární poruchu a na čas skončila v blázinci. Když se konečně zbavila svých démonů, začala bojovat s nadváhou a bojuje s ní dodnes.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve