Udílení hudebních cen Grammy byl letos těžkej metááál! Koukněte, jaký oděv byl IN.

 Celebrity 
28. ledna 2014 04:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Všichni se blýskali na dálku! Foto: Twitter
Zlaté glóby jsou za námi a už tu je další událost červeného koberce, kvůli které celebrity znovu prohrabávaly šatníky nebo burcovaly krejčí. Ostře sledované udílení hudebních cen Grammy rovněž proběhlo se vší parádou. Sošky zlatých gramofonů jsou v rukách majitelů, teď zbývá jen obodovat vkus slavných.

Letos tomu cirkusu vévodily metalické a třpytivé látky. Barvy kovu a drahokamů od zlaté po měď. Oproti glóbům je to veliký skok, ty byly postaveny spíše na jednoduchosti. Spousta modelů byla střídmého střihu, zato na hudebních cenách se to doslova blyštilo.

Na kovový vzhled vsadila zpěvačka Taylor Swift, která ve svém stříbrně pokovaném Gucci byla nepřehlédnutelná. Jednalo se o dlouhé elegantní šaty a k nim zvolila prosté visací náušnice. Tahle róba byla podle všeho velmi těžká. Dala by se prý připodobnit ke kroužkovému brnění!

Další, kdo zářil na dálku, byla britská zpěvačka Rita Ora ve zlatých šatech z dílny Lanvin. Dokonce i dámy s plnějšími tvary vypadaly v kovovém úchvatně. Jako třeba těhotná Ciara nebo Amber Rose, jež působila překvapivě žensky, přestože má sestřih na kluka. Možná to bude tím, že všechna svá tetování schovala pod vrstvu make-upu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47