Eva Decastelo byla pěkné kvítko. Tequilla a ničení veřejného majetku? Co tam máš dál, Eviku?

 Celebrity 
28. ledna 2014 05:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
To jsou ale věci! Foto: Facebook E. Decastelo
Moderátorka Eva Decastelo odletěla s Misskami na Mauricius točit medailonky do Top Star magazínu a podle fotografií tam od rána do večera ”tvrdě dřou”! Loni se jí prý velmi stýskalo po rodině a tak je s nimi pravidelně v kontaktu. Co se jí narodily děti a tak nějak se usadila, už to není taková juchanda jako kdysi. „Jsem typická párty holka. Večeře, Skype s manželem a trpaslíčkama a už usínám. Dobrou noc všem,” dělá si ze sebe Eva srandu, jak kdyby už patřila do starého železa.

Za mlada to ovšem bylo něco jiného. Jako teenagerka nebyla taková světice, podle toho, co nám svěřila. „Naposledy jsem se extrémně opila, když mi bylo asi šestnáct let. Moje kamarádka slavila narozeniny a podloudně někde získala tequillu. Nikomu nám to nechutnalo, ale daly jsme si každá dva panáky v domnění, že jsme velký holky... Do dneška je mi špatně, když si na to vzpomenu. Kráčely jsme Litoměřicemi, zpívaly a kopaly do popelnic. Strašně se bojím toho, až moje děti budou v pubertě, že mě čeká něco podobnýho,” vzpomínala Eva na svůj zkažený žaludek.

Normálně totiž moc nepije, prý jí stačí hodně málo. „Teď maximálně jednu Piňa Coladu nebo Daiquiri a tím to končí. Mám ráda věci pod kontrolou, takže představa, že bych nevěděla, co jsem dělala, je pro mě děsivá!”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod