Monika Absolonová ohrožuje premiéru nového muzikálu. Ta se tedy vybarvila!

 Celebrity 
28. ledna 2014 10:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pokaždé vypadá úplně jinak Foto: Facebook M. Absolonové
Monika Absolonová je česká zpěvačka a herečka, kterou vídáme hlavně v muzikálech, kde může uplatnit od každého něco. S takovými výstupy jsou úzce spjaty i vhodné kostýmy, které ke konkrétním rolím neodmyslitelně patří.

Nezapomenutelná je její role v muzikálu Kleopatra. Tehdy ji vyzvedla na vrchol muzikálového nebe a bude na ni vždy vzpomínat s úsměvem. Dokonce k ní má i obraz, který pro ni udělal malíř Milan Fibiger.

Monika jako Marie Antoinetta se teprve chystá, ale už teď se nám v kostýmu předvedla. Krátce po tom, co se vrátila opálená z Thajska, což jí na autentičnosti moc nepřidalo. Na plese pojmenovaném po Antoinettě jí to bylo odpuštěno, ale z pravého dvora by ji nejspíš vykázali ven. Dámy oněch dob si totiž pěstily pleť jako z porcelánu, před sluníčkem se chránily deštníkem a bělobu ještě zesilovaly bílým pudrem. To se o Monice říci nedalo, ale dušovala se se smíchem, že do březnové premiéry se buď oloupe nebo vybledne.

Taková opálená barvička ovšem není k zahození v jejím třetím výstupu, který jsme vybrali. Na muzikál Zorro, kde se objevuje jako hlavní postava spolu s Romanem Vojtkem, to vyloženě sedí. Ztvárňuje temperamentní, krásnou a chytrou Inez, která pomáhá Zorrovi na jeho cestě za spravedlností.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod