Sámer Issa míří do Dubaje. No tak snad ho tam zase nebudou chtít ukamenovat!

 Celebrity 
27. ledna 2014 14:12 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Aby se nám ještě vrátil Foto: Facebook S. Issa
Zpěvák Sámer Issa pro své exotické kořeny rád uplatňuje talent v zemích Arabského světa. I teď se chystá do zahraničí. „Dostal jsem angažmá do Dubaje na čtyři měsíce, v březnu odlétám a do té doby mám ještě spoustu práce. Než odjedu natáčím novou desku a videoklip, takže je toho opravdu hodně. Samozřejmě jsem za to rád, protože mě to baví a naplňuje,” osvětlil své aktuální plány.

Doufejme, že se tam bude mít lépe než posledně na Sahaře, kde byl se svým štábem pouze týden, ale dramatických zážitků měl na rozdávání. Nejprve je přepadla písečná bouře. „Písek jsem měl naprosto všude, nemohl jsem skoro otevřít oči, ani pusu, abych zpíval,” popisoval Sámer situaci, kterou režisérka Ivanna Benešová ještě okořenila, když mu do obličeje hodila hrst písku sama. Chtěla ještě dodat na dramatičnosti, ale zpěváka to spíš dopálilo.

Aby toho nebylo málo, taky ho tam málem ukamenovali. Cestou ze Sahary ho v jedné vesničce zaujala kamenná zídka, která ovšem pro tamní obyvatele měla hlubší význam. Tak se místní jali kamení a už chtěli útočit. Nakonec byla týmu přidělena ochranka, za kterou byli později vskutku vděční. No, Sámere, tentokrát se raději foť jenom v hotelu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve