Paparazzi ji načapali úplně nahou v davu lidí! Megastar bude mít co vysvětlovat.

 Celebrity 
15. ledna 2014 11:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
To se rodičům nebude líbit... Foto: Twitter
Co dělala a proč se svlékala? Fotografie polonahé Miley Cyrus pronikla na sociální síť. Pouze je vidět, jak jí v davu lidí někdo svléká vrchní díl oblečení. Jednalo se o soukromou párty nebo se zpěvačka takhle baví normálně? Každopádně, kdo si pod jejími skromnými oblečky zbytek nedomyslel, teď už domýšlet nemusí.

Ke všemu provokatérku Miley Cyrus nedávno potkal nepříjemný zákaz. Francouzská Rada pro televizní vysílání shledala její, a ještě videoklipy Britney Spears, jako závadné a ohrožující mravní vývoj mládeže. Místní televize tak nesmí před 22. hodinou odvysílat nahou Miley houpající se na demoliční kouli ani lascivní Britney. Že to ti Francouzi možná občas zbytečně nafukují, to je pravda, ale taky je pravda, že nahotina Miley Cyrus není slušná holka a její výstřelky určitě nejsou zrovna naučného charakteru pro mladé dívenky.

A jaký názor na to mají zpěvačky rodiče? ,,Svou dceru podporuji, ale u mě překročila hranici, když si vzala ten svůj neslavný síťovaný obleček a na prsa si dala krytky. To je jediná věc, která mi opravdu drásala nervy,‘‘ pronesla maminka Tish Cyrus, která svou dceru zřejmě hodně miluje, protože na Miley by se toho dalo bezpochyby najít mnohem víc.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47