Jitka Čvančarová se chopila zbraně. A ty ženské se jí draly z bundičky.

 Celebrity 
14. ledna 2014 12:08 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
K adrenalinu chová sympatie Foto: Jaroslav Urban pro LE&CO
Zatímco mnozí jezdí v tomto ročním období do Alp za sněhem lyžovat, Jitka Čvančarová se tam prohání v červeném Ferrari, které má pod kapotou přímo stádo koňských sil, a to pouze v lehké bundičce, z níž její ženskost doslova překypovala.

Jitka se nedala na extrémní sporty, pouze se účastnila adrenalinového focení nového kalendáře LE&CO 2014. I když zachytit ji na fotce, jak stojí na sportovním voze a ve vysoké rychlosti uhání alpskou krajinou, přičemž stíhá z jedoucího kamionu přemisťovat krabice s nákladem, je ve skutečnosti naprosto nereálné. Proto se fotograf Jaroslav Urban rozhodl, že tuto fotku vytvoří mnohem bezpečnějším způsobem. Záběr nafotil v klidu před halou výrobce šunky a výsledné efekty přidal až po úpravě. Herečka sice přiznala, že se do všeho vrhá po hlavě a většinou nemá z ničeho strach, ale tohle bylo příliš riskantní pro ni a také téměř nemožné pro fotografa.

Dalo by se říci, že Jitka Čvančarová ztvárnila v kalendáři ‘‘hlavní roli‘‘, jelikož se objevila skoro na všech fotografiích. ,,Chovám velké sympatie k rychlým vozům a myslím, že je to vzájemné! Zjevně si i dost rozumíme, takže příště budu raději za volantem,‘‘ smála se Jitka, které červené žihadlo naprosto učarovalo.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve