Pohádka o Zlatovlásce v ohrožení! Václava Vorlíčka srazilo auto.

 Celebrity 
11. ledna 2014 04:41 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Trumfne Zlatovláska oblíbenou Popelku? Foto: Facebook
Režisér našich nejkrásnějších pohádek měl ale pořádnou smůlu. V Praze ho na přechodu pro chodce srazilo auto a s vážným otřesem mozku musel být hospitalizován ve Vinohradské nemocnici! Nehoda se stala v úterý na Karlově náměstí, když se vracel z odpolední procházky. Řidič nedal Vorlíčkovi na přechodu přednost a řádně si to odpyká.

Ohrozil nejen Václava Vorlíčka, ale také natáčení nové výpravné pohádky Zlatovláska, na které v současné době režisér pracuje a jejíž natáčení je naplánováno na léto letošního roku. Scénář napsala Lucie Konášová a obsazení bude hvězdné. O představitelce Zlatovlásky ještě nemá režisér jasno, ale diváci se mohou těšit na Karla Rodena, Viktora Preisse či Mariána Labudu.

Václav Vorlíček se na natáčení nové pohádky pečlivě připravuje a doufá, že bude minimálně stejně úspěšná jako všechny předcházející. Vždyť jeho nejznámější filmy patří ke klenotům naší kinematografie a nejoblíbenější pohádka Tři oříšky pro Popelku patří k Vánocům stejně jako bramborový salát s rybou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve