Hupky dupky do pelíšků! Aneb které krásky zahřívaly postele našich hokejistů.

 Celebrity 
12. ledna 2014 05:54 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jarda a jeho nejkrásnější ženy Foto: Facebook
Hokejisté mají rádi silná auta, dobré pití, exotické dovolené a luxusní bydlení. A samozřejmě krásné ženy. Krásné modelky se rády obklopují luxusem a milují peníze. Ideální souznění.

Podle počtu krásných žen v posteli opět vítězí Jaromír Jágr. Z přiznaných vztahů byly jistě nejkrásnější Iva Kubelková a Andrea Verešová.

Ale ani Petr Nedvěd nezůstal pozadu. V roce 2004 si v katedrále svatého Víta vzal topmodelku Veroniku Vařekovou. Manželství ovšem vydrželo pouze dva roky.

Také Patrik Eliáš neodolal vábení krásné rosničky Petry Volákové. Sepsal drsnou předmanželskou smlouvu a odjel na Maledivy, kde se s Petrou oženil.

Pěkná mela se strhla kolem vztahu Jiřího Hudlera a Agáty Prachařové. Agáta brala vztah velmi vážně, Hudler byl již člen rodiny a Veronika Žilková si nemohla budoucího zetě vynachválit. Když Hudler od Agáty utekl, zamávalo to s oběma. Aguš nemohla vydýchat, když ji Hudler v posteli vyměnil za o jedenáct let starší Simonu Krainovou a urážky na adresu Simony nebraly konce. Holky se měsíce přes media urážely a do dnes si nemohou přijít na jméno.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod