Mrkejte, dámy a pánové. Tělo Bond girl bez retuše.

 Celebrity 
07. ledna 2014 05:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Doktorka Quinnová zastavila čas Foto: Twitter
Není potřeba žádných úprav a retuší. Tělo Jane Seymour alias doktorky Quinnové, je v jejím věku neuvěřitelné. Jane je už šedesát dva let, ale vypadá, jako by zastavila čas.

Nedávno se herečka fotila na titulní stranu časopisu, ale zlí jazykové si stěžovali, že je to určitě hodně upravené. Fotky z pláže ale dokazují, že nic takového nebylo potřeba. Bývalá Bond Girl, která má čtyři děti, ani zdaleka nevypadá na svůj věk.

Postavu si prý udržuje pravidelným cvičením. Nedrží diety, ale pravidelně navštěvuje posilovnu, hraje tenis, golf, plave, ráda chodí na procházky a dělá kliky. ,,Chci být zdravá tak dlouho, dokud to půjde. Žádné diety, nerada si něco odpírám,‘‘ řekla Jane. Přiznala sice, že si po dvojčatech nechala udělat prsní implantáty a má lifting očí, ale s botoxem se moc nekamarádí. Raději vypadá přirozeně.

,,Zkusila jsem botox a už bych to nikdy neudělala. Já jsem herečka a musím být schopna pohybovat každou částí obličeje. Myslím, že mě hodně najímají proto, že nedělám to, co všichni. Abych zpomalila znaky stárnutí, vždy nosím klobouk, když jsem na slunci, piju hodně vody a spím do krásy.‘‘
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod